Kyllä täällä sietää olla har-maa-ta! Kun on viettänyt vain viikonkin jossain, missä aurinko näyttäytyy joka päivä kuin meillä heinäkuun helteissä, on kerrassaan masentavaa palata tähän harmauteen. Nyt vielä kun ainakaan Espoossa ei ole lunta, on huomiseen asti ikkunoissa loistavat jouluvalot ainoa valon pilkahdus viimeisissä lomapäivissä. Kelailen myös pieteetillä reissumuistoja, jotta jaksaisin ponnistaa pian taas takaisin arkeen.

Kävelin eilen sellaisen kahdeksan kilometrin lenkin keskustaan testatakseni Loop-rannekettani. Hyvin toimi, ja päivän tavoite täyttyi 117 -prosenttisesti. Pieniä bugeja rannekkeesta löytyy; esim. rannekkeen ainoa nappi ei aina reagoi sormeni painantaan, ja Flow-nettiohjelma, josta voin seurata aktiivisuuttani ei aina automaattisesti päivitä rannekkeeni tietoja. Mutta hiljalleen tuosta on tulossa ihan hyvä kaveri, kun ensimmäistä kertaa elämässäni olen innostunut vähän analysoimaan liikunnallisuuden tasoani.

Lepoa, rauhaa, parisuhteen kuuntelua ja hyvän olon etsintää. Näin se on mennyt. Näin se saa mennä vielä pari päivää. Ja vaikka vähän siitä eteenpäinkin. Ihan hiukan tähän kaikkeen auttaa hyvät alusasut, joita kävin Dubaista ostamassa (ensimmäistä kertaa elämässäni, btw. Koukkuun jäin.). Suosittelen. Kerroin reippaasti olevani ensimmäistä kertaa tässä Enkelialusasujen liikkeessä, ja minut ohjattiin heti osaaviin käsiin sovituskoppiin asiantuntijan mitattavaksi. Kaikki hoidettiin hienotunteisesti eikä minua oikeastaan hävettänyt ollenkaan, vaikka ruma tatuointini oli näytillä enkä ollut ihan rantakunnossakaan. Sain sovitettavakseni niiiiiiiiin ihania Body by Victoria perfect coverage -perusrintsikoita, etten ole koskaan pukenut päälleni mitään sellaista. Ihanaa! Mittausten ja sovituksen jälkeen sain valita viisistä rintsikoista suosikkini, jonka jälkeen myyjä vei minut suosikkiliivieni luokse valitsemaan ihan järkyttävän ihanista väreistä ja kuoseista omani. Yhdet rintsikat maksoivat AED 245, mikä on noin 50 €. Ostin kahdet. Ja kotona tilasin netistä vielä yhdet lisää, kun Mall of Emiratesin Victoria'sissa ei ollut kokoja. *huoh* A new era of solid good underwear is here!

20131228_225137-normal.jpg

 

fountin-normal.jpg