Tiedättekö niitä aamuja, kun kahvi vaan jostain syystä maistuu paremmalta kuin yleensä? Kun aamiainen on raikkaampi ja täyttävämpi kuin muina aamuina? Kun oma olo tuntuu siltä, ettei mitään paikkaa kolota ja kaikki tuntuu olevan kaikin puolin hyvin? Ihanaa!

Toki tuli tehtyä villasukan sauma väärään kohtaan ja MasterChef Australia tuli liian aikaisin telkkarista, mutta tänään vaan rullaa mukavasti. Päätin, että on ihan ok, ettei villiksen sauma aina juokse takana, löysin MasterChefin netistä ja keitin lämpöisen kupillisen teetä aamiaisen päätteeksi. On niin hyvä olla.

Viikko oli ihan älyttömän kiireinen. Sen takia teki tosi hyvää tehdä eilen pitkä kävelylenkki hangessa, hoitaa kotia ja itseä ja tuntea rakastavansa kaikkea, mitä tässä elämässä omistan. Tänään on tiedossa tunti sulkkista rakkaan kanssa, ja muutenkin ihanaa yhdessäoloa. Vähän mielihyvää ennen ensi viikkoa, siellä odottaa seitsemän päivän työviikko. Jotta ajatukset ei liikaa pyörisi siinä, että ensi viikko menee työn touhussa, koitan rauhoittaa välillä aikaa mindfulnessille. Nähtäväksi jää.

Eilen kävelyllä näin joka pihalla ihmisiä lumitöissä. Kuka yksin, kuka kaksin, jotkut koko perheen voimin. Työtä, joka on vain tehtävä, mutta jotenkin idyllistä. Lähistöllä perheet olivat pulkkamäessä, näytti hauskalta. Talvi. Ei yhtään hullumpi vuodenaika.

IMG_0634-normal.jpg

IMG_0638-normal.jpg