Miten ihmeessä kaikki voi nykyään ollakin ihan Huikeeta???

Toi huikee riipii ihan selkäpiitä myöten. Millon ihmiset, niiden pukeutuminen, jotkut esiintymiset, vitsin mökkireissut tai uimahypyt on muuttuneet huikeiksi? Voiko kaikki,  ihan kaikki olla huikeeta? Varsinkin ihmiset, niiden sanomiset, tunteet, kaikki. Huikeeta! Mitä helvettiä se huikee oikein edes on? Huikentelevaista, over-my-head, hillitöntä? Huikee on niin mielikuvitukseton yleistys joka ikiselle asialle, että en vain voi kuin halveksua. Ja hypätä sellaisen uutisen yli.

Oli kovin virkistävää, kun eilen Keidas-ohjelmassa We got Beefin omistaja Sacha Remling käytti rikasta kieltämme varsin monimuotoisesti. Kuulin sanat "ihanaa", "mahtavaa" ja "fantastista". Fantastista! Kuinka virkistävää! Mikään uudistetussa terassissa ei viitannut edes hintsusti huikeeseen. Eikö voitais oikeesti kaivaa jostain vanhat, hyvät superlatiivit käyttöön ja runsauttaa tätä kieltä vähän huikeeta leveämmälle?

IMG_0914-normal.jpg
... niin. Olkoonkin superfoodia ja aivan mahtava löytö koivun rungosta, taattua luonnontuotetta. Mutta että vallan HUIKEA antioksidantti. Hey c´mon.