Niin ne päivät vaan menee. Aloitin maananataina uudessa työpaikassa. Ensin kaksi iltavuoroa, sitten yksi aamu ja eilen oli vapaapäivä. Tänään illaksi töihin. Sitten kaksi aamua ja taas yksi vapaa. Ensi viikonloppuna on kaksi vapaapäivää :)

Mukavasti on lähtenyt uusi työ liikkeelle, on suurin piirtein sellaista kuin ajattelinkin. Huomaan, että psyykkeeni on paljon levollisempi työpäivän jälkeen, ihan erilainen kuin edellisissä työpaikoissani. Hassua kyllä, juuri ennen töihin lähtöä tulee pieni paniikkihäiriön omainen, jäätävä pelko tulevan työvuoron epäonnistumisesta. Siitä opettelen eroon, koska työ on nautittavaa ja pidän arkisesta aherruksesta. Voisin kuvitella olevani tuolla töissä seuraavat pari vuotta :)

Kotona opetellaan vähän uusia rytmejä. Kullan kanssa nähdään vähän eri aikoihin nyt. Vielä en osaa sanoa, onko yhteistä aikaa enemmän vai vähemmän - aika näyttää. Oma arkeni kun ottaa uudenlaisia uria kun viuhdon usein viikonloputkin töissä.

Suurelta osin muutos tuntuu menevän siis hyvään suuntaan. Toivon ja teen kaikkeni, että myös parisuhteeni kestää sen. Kunhan työrintamalla arki arkistuu, alan omalta osaltani puuhata asuntolaina-asioita ja uuden asunnon etsintää suuremmalla temmolla. Eteenpäin!

IMG_1047-normal.jpg
Junasukat syksy 2014, ei vielääkään itselle