Vihdoinkin vapaa viikonloppu! Joku sanoi töissä, että meillä pitäis olla kolmeen viikkoon aina yks vapaa viikonloppu, mutta mulla siitä vapaasta viikonlopusta tuntuu olevan tuhat vuotta. Nyt on hyvä!

Mun Victoria's Secretit tuli eilen. Tätä edelsi mielenkiintoinen episodi tavaran toimittajan PostNordin kanssa. Hallelujah! Kun laitoin tilauksen tulemaan, toimituspäiväksi uumoiltiin tammikuun 26:tta. Tuli torstai 15. tammikuuta, ja tulen töistä kotiin klo 16. Lattialla odotti pakettikortti PostNordilta. Luin siitä, että "Yritimme toimittaa Teille lähetyksen tänään. Valitettavasti emme kuitenkaan tavoittaneet teitä.". Eivät soittaneet etukäteen, joten en osannut varautua.

Pakettikortista luin, että uuden toimitusajan voi sopia netissä. Sitä siis varaamaan. Yritin täyttää lomakkeeseen pakettini seurantanumeroa, joka näytti tältä:
 

 IMG_1168.jpg

15501578469764..... mikä? 8? 13? B? E? Ei mikään niistä. Kovin on kryptistä. Ei auttanut kuin soittaa PostNordin asiakaspalveluun (8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min), josta kerrottiin, että kyseisen firman palveluun ei sisälly soitto asiakkaalle ennen tavaran toimitusta. Tämän lisäksi toimitusten aikaikkunat ovat klo 8-16 sekä 16.30-21. Molemmat huonoja minulle. Muutenkin, kuka laittaa toimitusten aikaikkunaksi 8 tai edes 4,5 tuntia?

Mulle on ennenkin tullut paketteja kotiovelle. Aina ennen on soitettu ja sovittu toimitusaika. Aina ennen aikaikkuna on ollut max 2 h. PostNord on älyttömin tavarantoimittaja ikinä.

Lopulta sain tuotteeni eilen ihan inhimilliseen aikaan. Ja mikä tärkeintä, tuotteet on täydellisiä!