Ralli jatkuu. Tänään on optikon luona piilarisovitus ja siitä sitten auton koeajolle. Vapaapäivää kerrakseen.

Pari viikkoa sitten menin silmälääkäriin, kun tuntui että vasemmasta silmästä näkö lähtee. Todettiin, että silmätulehdus mulla on ja vasen silmä karsastaa, kumpaakaan vaivaa ei oo ikinä ennen ollu, vaikka oon käyttäny piilareita viimeiset 15 vuotta hyvin aktiivisesti. Nyt on ollu ihan urpoo käyttää rillejä tää silmätulehdusaika. Tänään se onneks loppuu.

Noh, autojen koeajoja on jatkettava. Näillä näkymin puoltoista kuukautta, ja oon aktiivinen autoilija. Meidän tulevassa kodissa tehtiin kuntotarkastus männä viikolla, eikä mitään akuutteja tai piileviäkään vikoja löytyny. Omakotitalo on vähintäänkin pieteetillä rakennettu, talon tämänhetkinen, pitkälti eläkkeellä oleva isäntä on ollut mukana prosessissa, ja rakentanut ennenkin taloja. Ihmisistä vaan saa jonkun tunteen ensitapaamisella, ja tästä miehestä jäi hyvä fiilis. On rakentanut meille talon for life.

Mielessäni olen sisustellut sisätiloja ja miettinyt pihaa, mutta voin luvata että kaikki asiat tulee tulevassa elämässä täysin uusina. Tänne tulen niitä ihmettelemään. Siitä tulee ihan parasta, ihan varmasti!!! Jos se elämä tästä alkais, vihdoinkin...

mattoedinburgh.jpgstockholm-pyoriva-lepotuoli-keltainen__0

Mattoa lattialle ja jotain, missä istua innovoimassa :)