Erh... sain jostain lauantaiksi oksennustaudin. Joko omista töistäni, tai siipan. Onneksi oksentelin vain muutamaan otteeseen ja olin pois pelistä sunnuntain, mielestäni selvisin tosi vähällä niinkin vittumaisesta taudista. Eilen vielä heikotti, tänään oon taas kehässä.

Ja syytäkin on! Itse asiassa maanantaina tein jo kaikkeni, että esittäisin tervettä. Käytiin pankissa sopimassa asuntolainat ja valmisteltiin paperit asunnon kauppakirjoja varten. Kauppakirja kirjoitettiin 30.3.2015 klo 14. Niin meistä tuli ihanan omakotitalon omistajia ja unelma alkoi elää. En minä muista karrrmeinta takatalvea miesmuistiin, sukat kastellutta loskaa ja sateenvarjon rikkoneita tuulenpuuskia. Minä muistan helkkyvän hyvän olon tunteen rinnassa, kepeyden ja toivon uudesta elämästä maalla! Kuukauden päästä siellä ollaan!

Maanantaille mahdutettiin vielä kotivakuutuksen teko (summa nelinkertaistuu tämänhetkisestä :)). Eilen solmin kilpailutuksen jälkeen autovakuutuksen. Kulta toi eilen kotiin rahin, josta alkaa muotoutua tulevan kotimme sisustuksen pohja.

Tämä retki täällä Espoossa on ollut hyvää harjoitusta, retki. On mukavaa pakata tavarat ja liikahtaa eteenpäin, yhdessä <3