Sellaista vain täällä kirjottelen, että Hinni katselee sylistäni kovin aktiivisesti, mitä kirjoittelen. Tietäisipä vaan, että siitä kirjoitan :)

Hinni on nyt ollut meillä melkein kuukauden ja kotiutunut nopeammin kuin kukaan olisi odottanut. Kasvanutkin on ihan hirveästi! Eiliseen asti riitti vauhtia kuin Suurajoissa ikään, mutta vauhti loppui kuin seinään kun Hinni tippui kiipeilypuun korkeimmalta oksalta lattialle. Tarkkailin koko eilisen ajan että onko kissalla kaikki kohdallaan, ja kun en löytänyt suusta, pissasta enkä kehosta mitään mikä olisi viitannut vakaviin vaurioihin, rauhoituin. Säikähdys oli niin suuri, ettei misu vieläkään uskalla kiivetä puunsa korkeimmalle kohdalle, mutta eiköhän se tästä kun vähän leikitään.

Ihan paras kaveri se mulle on <3 Kolmen päivän vapaat meni iloisesti puuhaten ja kissan hoitoa opiskellen. Nyt vaan harmittaa, kun alkaa kuuden päivän työputki ja pikku hiljaa pitäis laittaa pihamaatakin talviteloille. Miten se tehdään, sitä en vielä tiedä. Oppia koko vuoden kierto.

Sunnuntaina tuli täyteen kaks vuotta tän blogin pitoa. Pakko myöntää, että päivitysvauhti on sieltä alusta hidastunut aika tavalla. Mut prioriteetit kuntoon, mun elämä on enemmän jossain, missä en näpytä koko ajan näppistä!

Miauuuuuu...

Hinninelja%CC%88kk.jpg