Renkaiden vaihtoa tiedossa. Yksi yhteinen vapaapäivä, sitten töitä, töitä, töitä ja hammaslääkäri. Nostan metelin, jos perjantaina hammaslääkärin vaihtaman paikan viilaus ei mene takuun piikkiin. Siitä möskytään sitten.

Pääsiäisenä käytiin Berliinissä. Sitä ennen piti nostaa myrsky siitä, ettei me ikinä puhuta hyvissä ajoin siitä, mitä yhteisellä ajalla tehdään. Mies oli sopinut multa kysymättä pääsiäiseksi vieraita, ja sitten alettiin keskustella siitä että ehkä mekin voitaisiin jotain tehdä pääsiäisenä. Lopputulemana lähdettiin Berliiniin ja maanantaina kestittiin vieraita. Vähän raskas putki se oli, mutta varsinkin Berliinin reissu oli ihan mieletön! Käytiin DDR-museossa ja Dali-näyttelyssä, koitettiin päästä kuumailmapalloilemaan mut se oli kiinni, vietettiin päivä Berliinin eläintarhassa, syötiin mielettömän hyvin ja nautittiin kaikesta. Yks parhaista lomista pitkään aikaan.

Sillä koitetaan nyt mennä vähän matkaa. En jaksais russuttaa koko ajan. Fakta on, että jos ei tehdä yhdessä, ei meillä ole mitään yhteistä.

allyouneed.jpg