Voi väsymystä!

Sain kuin sainkin viime viikonlopuksi raivattua tilaa itselleni; nukuin hurjan paljon, siivoilin vähän, ravattiin asuntonäytöissä (ei tärpännyt), pelattiin sulkapalloa ja tavattiin tuttuja. Oli oikein antoisaa, vaikkakin valveillaoloajan kiireistä aikaa. Ihan parasta oli uni.

Samalla teemalla on menty alkuviikko. Eilen nukuin kolmetuntiset päikkärit ja päälle kahdeksan tunnin yöunet. Migreenihän siitä tuli. Mut ei haittaa. Kunhan tästä pöhnästä selviän, olen kuin uusi ihminen. Töissä on pientä painetta juurikin tälle päivälle, torstaina sekin helpottaa. Mut kyllä se vaan niin on, että työ stressaa, kuormittaa ja täyttää päivät ja viikot. Eikä se saisi ihan niin olla, ei mikään työ saisi tehdä ihmiselle sitä, että oma itse jää huomiotta. Minä näköjään panostan työhön tajuamattani ihan älyttömän määrän itsestäni, ja alan piiputtaa kun lomat lähestyy.

Olen ollut kahdeksan vuotta saman työnantajan palveluksessa ja kahlannut kolme erilaista työnkuvaa läpi. Hiljalleen päässä on alkanut kypsyä ajatus alan vaihdosta. Jos alkaisikin tehdä jotain muuta, jotain vähemmän stressaavaa, jotain enemmän omaa. Tälle alalle ajauduin jotenkin parikymppisenä opiskelemaan, kun työkkäri ehdotti työharjoittelujaksoa eräässä alan työpaikassa. Opiskelin, valmistuttuani kokeilin erilaisia työpaikkanäkymiä ja lopulta ajauduin perustyön piiriin. SItä viitisen vuotta, kyllästyin, ja kokeilin vähän vaativampaa saman työnantajan tarjoamaa työtä, kun sieltä viime keväänä ilmoitettiin, että ne hommat ei jatku. Nyt työskentelen projektissa, joka päättyy keväällä 2016. Nyt olisi siis ihan järkevää hakea kouluun, jotta alan vaihto voisi onnistua projektin päätyttyä.

Se, miten järkevää on ottaa asunnonhankinnan ja potentiaalisen lisääntymisen rinnalle uuden alan opinnot.... siitä voidaan olla montaa mieltä. Mutta jotenkin tässä osaa suhtautua luottamuksella tulevaan, elämä kyllä näyttää ne oikeat valinnat. Ja kun kaiken perustaa oman elämän tasapainolle, itsen hyvinvoinnille ja parisuhteen vaalimiselle, niin KAIKKI maailman esteet on ylitettävissä. Asiat on siis aika hyvin <3

IMG_1189-normal.jpg