Hei taasen,

Pakko sanoa, että työpaikan vaihtamisen jälkeen elämä on hidastunut sillä tavalla, että kaikki kotona vietetyt päivät tuntuu paljon pidemmiltä kuin aiemmin. Ja se on hyvä. Vähitellen saan kiinni taas enemmän tästä elämäni langasta, asioista jotka ovat tärkeitä ja joista nautin. Tää kolmen päivän selkäsaikku nyt on yksi sellainen pitkiksi venyneistä päivistä koostunut pläjäys.

Huomenna pitäis taas mennä töihin. Olo on ihan puolikuntonen, ei tällä selällä vielä kuperkeikkoja tehdä. Vähän hirvittää, kun ei oo mikään normipäivä edes tiedossa, vaan tavallisuudesta poikkeava työpäivä vieraan ihmisen kanssa. Sen verran kovissa liemissä oon kiehunu, että tulkoon mitä tulee.

Joskus aiemmin paasasin täällä siitä, kun tilaa Jenkeistä jotain Suomeen ja joutuu maksamaan tuhannesti veroja. Kyse oli Victoria's Secretin taivaallisista alusvaatteista, ja vannoin etten enää ikinä..... Paitsi nyt. Tilasin kahdet rintsikat ja yhdet alushousut, enkä malta odottaa että paketti on täällä! Viis veroista ja maksuista ja konkurssista! Aaaahhh, ihanaa ylle ja alle! Nää on niiin hyvät päällä, paremmat kuin mitkään rintsikat aiemmin! Eläköön kulutusjuhla ja materialismi! Niin kauan kun voin käyttää rahani vain itseeni, niin menköön.