Kiirettä pitelee!

tein viime viikolla kuuden päivän työputken, joista viisi päivää oli aamuvuoroja. Olin ihan kukkuu ja töttöröö, kun lähdin lauantaina viimeisen aamuvuoron jälkeen hakemaan veljeäni elämäni ensimmäisiin euroviisukatsjojaisiin tänne maalle. Sain veljeni onneksi ihan turvallisesti meille, ja oli hauskaa katsoa ekaa kertaa Euroviisut ihan porukalla :) Sunnuntaina anoppi tuli vahaamaan meidän ruokapöytää, ja vieraiden lähdettyä huokaisin ja hyppäsin kultani kaulaan - oli valtaisa palkinto kaiken sosiaalisuuden jälkeen olla kahdestaan.

Eilen oli vapaapäivä, ja vein autoni pesuun ja vahaukseen ekaa kertaa ikinä. Ihan jees. Sit hankin kassit täyteen ruokaa ja kun tulin kotiin, olin ihan kiitti ja kuitti. Tänäänkin on vielä vapaata, tutustun uuteen astianpesukoneeseen, joka tuli vihdoin kolmannella yrittämällä klo 21.08 meidän kotiin. Siellä rullaa astiat, ihanaa!

Jokin mussa helähti, kun sunnuntaina tavattiin eka naapuri tossa pihalla ja kun naapuri kysy, että kuinka monta meitä täällä oikein asustaa, vastas mun kultani että "Kaks. Ainakin näin toistaseks.". Puhuiko se sitten kissasta, tiedä häntä.

aiahgfjg.jpg

 Maalaisromantiikkaa